Tilmeld nyhedsbrev   |   
Nyheder   |   
Om os   |   
Kontakt    

Handelsbetingelser


Betaling

Alle priser på www.gadesko.dk er inklusiv moms og angivet i Danske kroner.

Vi accepterer nedenstående betalingsformer:

    Dankort / VisaDankort
    Visakort udland
    Mastercard
    Mastercard udland
    Visa Electron
    Maestro
    JCB Card
    American Express                               

Et procentvis Nets kortgebyr vil blive tillagt ordre beløbet. Dette beløb vil være inkluderet i den endelige pris.

Info vedr. Nets gebyr kan hentes på www.nets.eu

Betaling med kreditkort er sikret og godkendt af Nets. Du kan derfor trygt anvende dit betalingskort. Vi trækker pengene når vi sender dine varer og der kan ikke hæves større beløb på dit betalingskort end det du godkender ved dit køb.

Såfremt det ikke er muligt at benytte ovenstående betalingsformer accepterer vi yderligere:

Bankoverførsel   

Indbetales på:

Reg nr. 9376
Konto nr. 0005483239  (Sparekassen Kronjylland)

Inkluder venligst dit ordre nummer og gerne navn.

Vi forventer din betaling inden for  to bankdage  hvis ikke andet er aftalt. Herefter vil din ordre blive annulleret og du må taste en ny ordre hvis du ønsker varerne.


Levering

Ordren  afsendes indenfor 1-3  hverdage.  Alle varer sendes med Post Danmark eller GLS. Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

 

GLS

GLS pakkeshop eller GLS erhverv ved ordrer under 500,-: 40,-
GLS pakkeshop i Danmark: Dkk 0,-

GLS erhverv i Danmark: Dkk 0,-

 

Bemærk at ved travlhed i forbindelse med fx Black Friday og julehandlen, at der kan opstå situationer, hvor GLS leverer din ordre til en anden pakkeshop end den valgte pga. pladsmangel i den valgte pakkeshop.

 

PostNord

Pakkeforsendelse i Danmark ved ordrer under 500,-: Dkk 55,-

Pakkeforsendelse i Danmark ved ordrer over 500,-: Dkk 0,-
Brevforsendelse i Danmark: Dkk 25,- (Ikke forsikret)

Pakkeforsendelse i udland: Dkk 200,-

 

 

Ombytning


Du kan ombytte dine varer  indenfor 14 dage efter modtagelsen.  Du betaler selv fragten retur. Gade Sko sender den ombyttede vare fragtfrit. Er vi ikke i stand til at ombytte til den ønskede vare, føres varebeløbet tilbage til din konto indenfor 7 dage.


     

Returret

Der ydes 14 dages returret på alle varer hvis du mod forventning skulle fortryde købet. Returfragten betaler du selv. Varen skal returneres originalemballagen, i samme stand som du modtog den. Pakker sendt til Gade Sko på efterkrav vil ikke blive modtaget. 

 

Hvis du ikke selv sender pakken retur, bliver Gade Sko pålagt en ekstra retur-fragtomkostning. Dette beløb vil blive modregnet når returvarerne refunderes. Gælder både ved »modtagelse nægtet« og ved »uafhentet pakke«. Gælder både leveringer i Danmark og udland. Vær opmærksom på at pakker der kommer fra udlandet kan være høje i returpris. Gælder naturligvis ikke hvis du selv har sendt den retur som en almindelig returvare, som normalt vil være tilfældet.

 

Gade Sko modtager ikke pakker der er sendt »uden omdeling«. Det er dit ansvar at pakken bliver leveret på vores adresse, og det er dit ansvar at indholdet er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler at du sender med tracking nummer. Gade Sko tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.

 

Når returvaren er modtaget og godkendt vil købsprisen blive refunderet indenfor 7 dage.

 

Hvis der er købt flere varer og ordren er sendt fragtfrit og det samlede ordrebeløb efter returnering kommer under 500, - vil der blive trukket gebyr for fragt kr. 40.

 

Reklamation                        

Gade Sko tjekker alle varer inden de sendes ud. Skulle der alligevel mod forventning være fejl ved varen, bedes denne  returneret.

Varen vil derefter blive repareret eller erstattet med en ny vare. Er vi ikke i stand til at ombytte varen, vil beløbet blive tilbageført til din konto indenfor 7 dage.

Derudover gælder naturligvis den 2 årige reklamationsfrist i henhold til købeloven.

 

Klager

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Gade Sko. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.


Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

 

Politik omkring kundeoplysninger

 

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. De er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger. For at du kan indgå aftale med os på gadesko.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • E-mailadresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos gadesko.dk og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte hos gadesko.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Som registreret hos gadesko.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Persondataloven giver dig disse rettigheder, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til gadesko.dk via e-mail info@gadesko.dk
Den dataansvarlige hos gadesko.dk er: Maiken Bang Pedersen.

 


Kontakt

Gade Sko
Hovedgaden 11
8410 Rønde

Tlf  62265700
info@gadesko.dk